Antika és Fidel36 oldala
Üdvözöllek az oldalon!

Az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez regisztrációra van szükség.

Az oldalon minden teljesen ingyenes



 
HomeGy.I.K.RegisztrációBelépés
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

anhxxx, BiBi

A legtöbb felhasználó (84 fő) 2011-09-06, 04:35-kor volt itt.
Most active topic starters
rollroy
 
anhxxx
 
titmit
 
lasavn
 
tonyanh
 
buneo
 
joe204
 
Marmax
 
WarezGuru
 
pentium11
 
Statistics
Összesen 47074 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: CsFeco

Jelenleg összesen 459070 hozzászólás olvasható. in 298022 subjects
Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of antika és fidel36 oldala on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Antika és Fidel36 oldala on your social bookmarking website
Reklámok/Toplist
web site traffic statistics Flag Counter
Latest topics

Share | 
 

 Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb babos finomság(2007)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
pentium11



Hozzászólások száma : 7837
Születésnapod : 1984. Dec. 11.
Regisztrált: : 2012. Oct. 18.

TémanyitásTárgy: Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb babos finomság(2007)   2015-11-26, 00:27

[You must be registered and logged in to see this image.]
Idézet :
Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb babos finomság
Könyv címe: A 100 legjobb babos finomság
Kiadás dátuma: 2007
Formátum: PDF


Babgulyás, csülkös bableves vagy a bográcsban rotyogtatott palóc leves -- csupa íz és energia. A bab a rideg körülmények között élők, nehéz testi munkát végzők elmaradhatatlan eledele volt. Az amerikai nyugatot meghódító telepesek, a farmerek, cowboyok el sem képzelhetők másként, mint megrögzött babfogyasztók. És ezt a szokásukat már az új hazában vették fel, ugyanis valódi bab Európában nem volt.

Vissza az elejére Go down
mogyi67



Hozzászólások száma : 1
Születésnapod : 1967. Apr. 16.
Regisztrált: : 2016. Jan. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb babos finomság(2007)   2016-01-18, 02:06

Köszi
Vissza az elejére Go down
 
Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb babos finomság(2007)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Antika és Fidel36 oldala :: --==LETÖLTÉSEK==-- :: Digitális Könyvek-
Ugrás: