Antika és Fidel36 oldala
Üdvözöllek az oldalon!

Az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez regisztrációra van szükség.

Az oldalon minden teljesen ingyenes



 
HomeGy.I.K.RegisztrációBelépés
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

buneo, missem, rollroy

A legtöbb felhasználó (84 fő) 2011-09-06, 04:35-kor volt itt.
Most active topic starters
rollroy
 
lasavn
 
anhxxx
 
tonyanh
 
titmit
 
joe204
 
pentium11
 
Marmax
 
SZIGO
 
buneo
 
Statistics
Összesen 45116 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb regisztrált tagunk: bubikácska

Jelenleg összesen 355757 hozzászólás olvasható. in 210497 subjects
Social bookmarking
Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of antika és fidel36 oldala on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Antika és Fidel36 oldala on your social bookmarking website
Reklámok/Toplist
web site traffic statistics Flag Counter
Latest topics

Share | 
 

 Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
pentium11



Hozzászólások száma : 7652
Születésnapod : 1984. Dec. 11.
Regisztrált: : 2012. Oct. 18.

TémanyitásTéma: Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom   2014-12-08, 21:30

[You must be registered and logged in to see this image.]
Idézet :
Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finomság

Kiadó: STB Könyvek Könyvkiadó Kft.
Nyelv: magyar
Katalógusszám: 9639444081
Kiadó ország: Magyar
Oldalak száma: 80
Kiadás éve: 2009
Formátum: ADOBE_PDF

Sajátos hangulata van a disznóölésnek és az azt követő disznótornak, de már az ezekre való készülődésnek is. Nálunk -- a közép-európai éghajlatnak megfelelően -- hagyományosan advent, a karácsonyvárás időszakában kerül sor az első disznóvágásokra. Egyrészt, mert erre az időszakra már kellőképpen meghízott, vágásra érett sertések röfögnek az ólakban, másrészt pedig, ekkorra már beköszönt a tartós hideg idő, s így a hús romlása nélkül elvégezhető a néha egész napot igénybe vevő feldolgozás.



Vissza az elejére Go down
babyka



Hozzászólások száma : 49
Születésnapod : 1950. Feb. 05.
Regisztrált: : 2014. Mar. 31.

TémanyitásTéma: Re: Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom   2014-12-12, 04:43

Köszönöm
Vissza az elejére Go down
FERENC 1974



Hozzászólások száma : 28
Születésnapod : 1974. Oct. 02.
Regisztrált: : 2013. Jan. 16.

TémanyitásTéma: Re: Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom   2016-03-29, 08:24

KÖSZI
Vissza az elejére Go down
Csigavér



Hozzászólások száma : 230
Születésnapod : 1991. Mar. 18.
Regisztrált: : 2015. Sep. 11.

TémanyitásTéma: Re: Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom   2016-04-14, 00:33

köszi
Vissza az elejére Go down
Sponsored content




TémanyitásTéma: Re: Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom   

Vissza az elejére Go down
 
Toró Elza, Bártfai László, Mózes István Miklós - A 100 legjobb disznótoros finom
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Antika és Fidel36 oldala :: --==LETÖLTÉSEK==-- :: Digitális Könyvek-
Ugrás: